Hver eneste dag tager vi billeder for private – samt store og små virksomheder, organisationer og offentlige myndigheder. Formålene med billederne er ofte lige så forskellige som kunderne – og det er denne alsidighed der er fedt som fotograf!

Vi har det sidste år arbejdet rigtig meget med mere journalistiske opgaver for en række nyhedsmedier og virksomheder.

En af de virksomheder var fornylig Nykredit, der netop har lanceret et nyt grønt lån – til grønne initiativer – herunder elbiler.

Til lanceringen af dette lån har Nykredit publiceret en lang række artikler og online indlæg. I disse artikler indgår blandt andet en lang række kunder, der fortæller om deres oplevelser med Nykredits nye billige lån.

Til disse artikler har vi her hos Fotograf Aalborg bistået Nykredit med at tage billeder af deres kunder – til brug på disse artikler og indlæg. Disse billeder er blandt andet taget i Aalborg og Frederikshavn.

Står du også og skal bruge en fotograf din en konkret opgave – uanset om du er privatkunde eller erhvervskunde – så hjælper vi hellere end gerne – over alt i Nordjylland og resten af Danmark.

Er du interesseret i at læse artiklen fra Nykredit – og se vores arbejde:

Læs hele artiklen her