Bryllupsfotograf Aalborg

Vi er blandt Nordjyllands førende når det gælder bryllupsbilleder og med vores mange års erfaring som bryllupsfotograf giver jer en tryghed om de fede billeder. Få en billig bryllupsfotograf Aalborg - jeres trygge valg.

Vi er brylluopsfotograf Aalborg - og vi elsker det vi laver

Vi har været Aalborgensernes foretrukne bryllupsfotograf når der skulle tages skarpe og lækre bryllupsbilleder - og har været det i mere end 10 år.
Vores mange ĂĄrs erfaring som bryllupsfotograf sikrer jer som brudepar et professionelt forløb fra start til slut - hvor alt er inklusiv, og dermed ingen overraskelser før, under eller efter jeres store dag. 

10+ ĂĄrs erfaring
- jeres tryghed og garanti

Bryllupsfotograf Aalborg har mere end 10+ års erfaring som fotograf til bryllupper i hele Danmark. Det giver jer som brudepar sikkerhed for et professionelt resultat - for et bryllup kan ikke tages om, så vælg en professionel.

Tilfredshedsgaranti

Som den eneste bryllupsfotograf i Aalborg og resten af Nordjylland, sĂĄ er alle bryllupper altid med tilfredshedsgaranti!

PĂĄ den mĂĄde er du sikker pĂĄ, at de rette billeder, leveres til aftalt tid, sted og ikke mindst til aftalt pris.

Altid alt inklusiv fra start til slut

Hos os er alt altid inklusiv, og du får dermed ingen ubehagelige overraskelser så som en højere pris eller lignende. I vores pris er altid inklusiv kørsel, de rette billeder og de rette løsninger.


Hos os fĂĄr du skarpe billeder og skarpe priser

Hos os har vi opdelt vores priser i 3, på den måde har vi gjort det nemt, overskueligt og lige til, at vælge hvilket produkt i som brudepar skal vælge når i skal beslutte hvordan jeres bryllup skal foreviges.

Vi er blandt Aalborgs billigste bryllupsfotografer og i vores priser er alt inklusiv, herunder kørsel, billeder, redigering osv. Hos Fotograf Aalborg får du en billig bryllupsfotograf - og et professionelt resultat.

Pakke 1

5500 kroner Vejledende pris og eksempel 
Pris inkl. moms

 • Bryllupsbilleder pĂĄ valgfri lokation
 • Ca. 25 - 50 billeder
 • Redigering af billederne
 • Digital levering af billederne
 • Inkl. 100 km kørsel t/r Aalborg
 • TLF. møde hvor dagen gennemgĂĄes
 • Billeder leveres inden for 7 hverdage
 • Ingen uventede udgifter

Pakke 2

7500 kroner Vejledende pris og eksempel 
Pris inkl. moms

 • Stemningsbilleder ved vielsen
 • Gæsters ankomst til kirken
 • Goms ankomst til kirken
 • Bruds ankomst til kirken
 • Stemningsbilleder under vielsen
 • Riskast
 • Alterbilleder
 • Bryllupsbilleder pĂĄ valgfri lokation
 • Ca. 150 - 250 billeder
 • Redigering af billederne
 • Digital levering af billederne
 • Inkl. fri km i Nordjylland
 • Ingen uventede udgifter

Pakke 3

9500 Kroner Vejledende pris og eksempel 
Pris inkl. moms

 • Inkl. pakke 2
 • Billeder under reception
 • Stemningsbilleder under festen
 • Billeder af taler, sange og indslag
 • Billeder frem til brudevalsen
 • Ca. 250 - 350 billeder
 • Redigering af billederne
 • Digital levering af billederne
 • Inkl. fri km i Nordjylland
 • Ingen uventede udgifter

"Vi brugte Bryllupsfotograf Aalborg, da vi skulle giftes i august sidste år. Det var en sand fornøjelse at have dem med hele dagen, fra vielsen til brudevalsen. Vi er SÅ glad for billederne og resultatet. "
- Familien Neergaard, Svenstrup

"Bryllupsfotograf Aalborg var fotograf til vores bryllup i 2017, og de har vores absolut varmeste anbefaling"
- Camilla Flauenskjold, Brønderslev.

"...alt spillede den dag og vi er SĂ… tilfreds med de billeder og video som I leverede til os."
- Søren Kaaberg, Hjørring

"Knivskarpe billeder og dejligt i var "en flue på vægen" hele dagen, man bemærkede jer næsten ikke"
- Iben Rais, Aalborg C

"Det var nemt, billederne var rigtig gode og dejligt med mulighed for et møde inden brylluppet, det fik lige de sidste brikker på plads."
- Marianne Mikkelsen, Svenstrup

"I gjorde det super super super godt.... tusind tak"
- Jesper Linde, Nørresundby

"Heldigvis skal vi ikke giftes igen, men skulle vi det, havde vi igen valgt jer..."
- Christian Bach, Gistrup

"Vi har følt os i de bedste hænder hos jer / dig!"
- Erik og Jette Stæhr, Nibe

"SUPER GLAD for resultatet der ogsĂĄ var ret billigt, det kun et plus"
- Christoffer og Line Meyer, Klarup

Kontakt os uforpligtende allerede nu

Skal vi indlede en gratis og uforpligtende dialog om billeder til jeres bryllup?

Vælg en professionel bryllupsfotograf til jeres store dag

Lad ikke hvem som helst tage dine bryllupsbilleder - men lad en professionel bryllupsfotograf med mange års erfaring tage netop jeres bryllupsbilleder; vælg derfor bryllupsfotograf Aalborg til jeres opgave.

Et bryllup er for mange par, en af de støre dage i deres liv - en dag der ofte kun en en af og en dag der ikke må gå galt. Vores over 15 års erfaring som bryllupsfotograf i Aalborg og hele Nordjylland gør os i stand til at være jeres professionelle partner når det gælder bryllupsbillederne. Vi er årligt til over 20 bryllupper og vi hjælper, rådgiver og vejleder hver år rigtig mange brudepar om deres store dag. For som årene er gået, er vi som fotograf blevet en større og større del af folks dag - og flere og flere brudepar tager os med på råd inden for stort og småt - en tjeneste vi gør gratis.

Vi er ikke kun bryllupsfotograf Aalborg, men er det faktisk i hele Nordjylland, hvor vi primært arbejder i Hjørring, Frederikshavn, Brønderslev, Hobro, Sæby, Skagen, Aars, Støvring, Svenstrup. Aabybro og ikke mindst Hadsund området. Vi kender ikke bare Aalborg, men kender hele Nordjylland særdeles godt og ved hvor de absolut fedeste steder i Nordjylland er til at tage bryllupsbilleder - det er en af de fordele du får med ved at vælge en professionel bryllupsfotograf.

Vi er billig bryllupsfotograf Aalborg, der sikrer dig en professionel og en billig fotograf til jeres store dag. Tøv ikke med at skrive til os allerede i dag, vi sidder klar til at rådføre jer, for at finde den helt rette løsning.


I trygge hænder hos Fotograf Aalborg

Til et bryllup er der endeløse muligheder og konstellationer til hvor, hvornår og hvordan bryllupsbilleder skal tages.

Skal billederne af jeres bryllup allerede begynde under forberedelserne om morgenen og helt frem til brudevalsen - eller skal den starte fra vielsen til gæsterne går til bords?

Hos Fotograf Aalborg har vi hvert år mere end 30 bryllupper, året rundt. Ingen budepar er ens - og det er der heller ingen bryllupper der er. Det skal også afspejles i jeres ønsker og behov for bryllupsbilleder. Vores mange års erfaring gør at I som brudepar er i trygge hænder - og vi guider jer hele vejen: fra ønsker til billeder til fremkaldelse af billeder.

Det klassiske bryllup for en bryllupsfotograf er fra vielsens start til og med brudevalsen. Mange vælger også ikke at inkluderer festen. Det er de færreste der vælger at fotografen skal være med helt fra morgenen.

Nedenfor har vi samlet et eksempel på hvordan et scenarie kunne se ud. Her ønskede parret dækket fra brudens forberedelser til og med bryllupsbillederne. I dette eksempel kom der 257 billeder ud af det. Billederne er leveret i farve og sort hvid til kunden.

Vi dækker hele Nordjylland som Bryllupsfotograf Nordjylland - så måske er vielsen i Aalborg men festen er uden for byen - ja så er vi naturligvis med rundt og altid inkluderet i prisen.

 

Forberedelserne til brylluppet

Bryllupsforberedelsen har ofte stået på i mange måneder op til et bryllup - og når den store dag oprinder er der også mange forbereldelser: tøj, køretøj, make-up, opsætning af hår osv.

Over de senere par ĂĄr er det blevet en trend at fotografen er med helt fra om morgenen / formiddagen, hvor de sidste forberedelser sker.

Her ønskede brudeparret at forberedelserne blev dokumenteret; fra en frisør i det centrale Aalborg - til at brudekjolen kom på.

Det er i dag under 10% der vælger at brylluppet skal dokumenteres før selve vielsen.

Gæster og goms ankomst til kirken

Inden selve vielsen i kirken er der ofte en god stemning; Gæsterne og gommen ankommer til kirken.

Her vil der blive taget stemningsbilleder, sĂĄ stemningen kan genopleves. Derudover fĂĄr bruden mulighed for at opleve det liv der var i og omkring kirken inden vielsen - da hun typisk ikke oplever dette.

Gæster og gom ankommer typisk 30-40 minutter før selve vielsen går i gang.

Brudens ankomst til kirken

Bruden ankommer til vielsen, typisk med sin far eller anden ledsager.

Dette er ofte et meget højtideligt øjeblik for både far og datter, hvor derfor er der ofte mulighed for at tage billeder af ankomsten til kirken, opstillede billeder uden for kirken og lignende.

Har bruden følge af eksempelvis brudepiger vil man også tage opstillede billeder heraf.

Bruden og ledsager ankommer typisk til kirken for tidspunktet pĂĄ vielsen.

Indgang til vielsen

Udover selve vielsesritualet i kirken, så siger mange brudepar efterfølgende, at det var brudens indgang og gang op af kirkegulvet som står som noget af det største øjeblik for et bryllup.

Dette tages der naturligvis billeder af, uanset om det er din far, ledsager eller brudepiger der følger dig til alters.


Vielsen

Nu skal der siges ja!

Måske det største øjeblik til et bryllup er de 2 famøse "JA".

Vi sørger altid for at tage billeder når brudeparret står oppe ved alteret. Vi kører generelt en "fluen på væggen" tilgang til det at tage billeder. Den tilgang generer mindst, og er næsten usynlig for bryllupsgæster, præst og ikke mindst jer som brudepar.

Udgang

NĂĄr selve vielsen er overstĂĄet er det tid til at komme ud af kirken.

Dette foregår nu som mand og kone hånd i hånd ned af kirkegulvet. Her er der ofte rig mulighed for at få en række smukke, gode og til tider sjove billeder.Riskast efter vielsen

Bryllup er udover kærlighedens fest også ritualernes fest, og et meget brugt ritual når det nygifte par kommer ud af kirken er riskast.

Riskast er et symbol på ønsket om frugtbarhed - og dermed et frugtbarhedsritual.

Nogle kirker tillader ikke riskast, og derfor gør nogle brug af sæbebobler i stedet for.

Uanset om det er sæbebobler eller ris giver det altid mulighed for nogle skønne billeder.

Lykønskninger og afgang fra kirken

Efter det traditionelle riskast (eller sæbebobler), er det tid til at hilse på bryllupsgæsterne.

For bruden er der først mulighed for det nu, mens gommen før vielsen har haft mulighed for at hilse på en del af gæsterne.

Her fanges stemningen omkring lykønskningerne og hilsner der er efter vielsen.

Efter lykønskningerne kører brudeparret fra kirken. 

Bryllupsbillederne

For mange brudepar er nogle af de vigtigste billeder af fĂĄ taget - selve bryllupsbillederne.

Bryllupsbillederne kan have mange former og udtryk, og er derfor noget vi altid gennemgår med parret. Bryllupsbilleder kan være opstillede, naturlige eller en god kombination.

I dette tilfælde ønskede brudeparret ikke opstillede billeder - og havde et ønske om at få taget nogle naturlige billeder på stranden i Blokhus.

 • "Vi har specielle ønsker, kan I imødekomme dem?"

  Vi er årligt til mellem 20 og 25 bryllupper - og ingen bryllup er ens. Så har I specielle ønsker har vi uden tvivl ingen problem med at imødekomme dem.

  Vi holder altid et grundigt telefonmøde på typisk en times varrighed inden brylluppet hvor jeres ønsker, tanker, drømme og behov kommer i spil.

  Har I meget specielle ønsker (leje af bil, lokation mv.) er det en rigtig god idé at beskrive dem allerede ved første kontakt - så vi kan indregne disse i jeres pris.

 • "Hvad dækker prisen over?"

  Vores oplyste pris er ofte alt inklusiv - moms, kørsel, redigering af billederne og digital levering.

  Dermed kommer der ingen uforudset udgifter - og du kan altid stole pĂĄ den pris vi giver. 

 • "Hvad dækker digital levering over?"

  Alle bryllupsbilleder leveres redigeret og digitalt leveret. Klar til tryk og fremkaldelse.

  Du får med andre ord et link, typisk 5-7 hverdage efter brylluppet, hvor I kan hente billederne ned fra. Derefter kan I 100% selv bestemme over billederne: antal, størrelse, er der nogle der skal laves til takkekort, skal nogle i glas og ramme osv.

  Mange andre fotografer lever i høj grad af, også at printe billederne - det kan vi også gøre for dig - men ved at levere dem digitalt er det en LANGT mere fleksibel og billigere måde at få sine billeder.

  Fremkaldelse hos eksempelvis en fotohandler eller en online tjeneste er typisk helt ned til fĂĄ kroner pr. billede.

  Skal du have hjælp med at fremkalde billederne tilbyder vi også det - ofte mod en mindre merpris - hør gerne nærmere.

FĂĄ et GRATIS og UFORPLIGTENDE tilbud - der rammer plet!

Kontakt os allerede i dag for et gratis uforpligtende tilbud på jeres bryllup. I tæt sammenspil tager vi præcis de billeder I ønsker - klassiske, sjove, anderledes eller noget helt andet.

Vi glæder os til at høre fra jer.

Indhent et GRATIS og UFORPLIGTENDE tilbud allerede i dag

Smid os et par ord om jeres store dag - hvor skal brylluppet foregå? Hvor skal festen foregå? Og hvor meget af dagen påtænker I skal dækkes?

Vi svarer sĂĄ hurtigt vi kan.

Dit navn (påkrævet)

Din e-mail (påkrævet)

Din besked