Fotograf Frederikshavn

Vi er Frederikshavns bedst bedømte fotograf - der hjælper både private og virksomheder med alle opgaver. Ingen opgaver er for små eller for store. Vi har Frederikshavns billigste priser - med garanti. 

Kvalitet frem for alt

Professionel uddannet fotograf sikrer jer et professionelt resultat - uanset hvad du skal have lavet. Hver eneste gang - til alles fordel. 

Vi kender Frederikshavn

Vi arbejder i hele Nordjylland - men kender Frederikshavn som vores egen baglomme. Det giver dig de bedste betingelser. 

Frederikshavns billigste fotograf

Vi er Frederikshavns billigste fotograf - og det er vi så sikker på, at vi yder 100% prtisgaranti på alle typer af opgaver.

 • Vi kan varmt anbefale Fotograf Aalborg, som vi har benyttet os af i flere omgange til både portrætfotografering samt stemningsbilleder af vores medarbejdere og faciliteter. Flotte billeder som vi anvender på flere forskellige platforme og sammenhænge. ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️”
  Matilde Kjær Christiansen
  Corporate Communications, RTX A/S (Nørresundby)
 • “Rigtig gode billeder vi fik taget til vores bryllup i efteråret 2019. ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️”
  Kasper Pedersen
  Lønstrup
 • “Jeg har netop modtaget vores bryllupsbilleder, der er SUPER! TAK! ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️”
  Line Jacobsen
  Kløvermarksvej, Hjørring
 • “En rigtig god oplevelse. Vi fik forleden taget familiebilleder på stranden her i Asaa. ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️”
  Familien Stæhr Bach
  Asaa
 • “VI fik taget bryllupsbilleder sidste sommer, og resultatet er vi virkelig virkelig glade for. De er kommet op og hænge og sat i mappe. Vi blev rådgivet hele vejen og følte os i rigtig gode hænder. ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️”
  Michelle og Simon
  Vestergade, Brønderslev C
 • “En helt vild god oplevelse! med gode skarpe priser. Min familie og jeg fik taget billeder til fødselsdag i Rhododendron Parken i foråret. Billederne kom få dage efter. ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
  Gitte Lauersen
  Jerslev

Når livet skal fanges i Frederikshavn

Trods vores navn, Fotograf Aalborg, ja så arbejder vi faktisk i hele Nordjylland - og har hver eneste uge rigtig mange fede opgaver i og omkring Frederikshavn. Skal vi hjælpe dig, din familie eller din virksomhed med nogle billeder, til Frederikshavns bedste priser.

Vi har mere end 15 års erfaring som professionel fotograf, og der er ikke de opgaver vi i de 15 år ikke har beskæftiget os med - alt fra bryllupper, portrætter, fester, og meget meget andet. Vi arbejder kort sagt, som portrætfotograf, bryllupsfotograf, familiefotograf, erhvervsfotograf og meget andet.

Så skal du brude en alsidig fotograf, med mange års erfaring og til Frederikshavns bedste priser - så tøv ikke med at tage fat i os allerede i dag - vi hjælper hellere end gerne.

Vi arbejder for private og virksomheder - og ingen opgaver er hverken for store eller små.

Fotograf Frederikshavn

Uanset hvilke opgaver du skal have taget billeder af; dig selv, din familie, en fest, din virksomhed, dine medarbejdere eller noget helt andet - ja så hjælper vi.

Med over 15 års professionel erfaring har vi arbejdet med rigtig mange privatpersoner, virksomheder og offentlige institutioner, og der er ingen opgave der er for store eller for små til os.

Få et uforpligtende tilbud allerede i dag.

Bryllupsfotograf Frederikshavn

Skal I giftes? Så er vi uden tvivl den rette partner at teame op med, når I skal bruge en bryllupsfotograf.

Vores mere end 15 års erfaring og 25 årlige bryllupper, har gjort og til en af Frederikshavns mest benyttede bryllupsfotografer.

Vi har en masse fede indputs til gode, skarpe og kreative bryllupsbilleder - og så til Frederikshavns bedste prise. Med garanti!

Læs mere om vores arbejde som Bryllupsfotograf Frederikshavn her.

Portrætfotograf Frederikshavn

Et vellignende og professionelt portrætfoto er ofte en rigtig god ide når LinkedIN skal opdateres, hjemmesiden skal opdateres eller familien skal have et billede der måske skal gives i gave.

Vi har over 15 års erfaring med at tage professionelle, sjove og til tider måske anderledes og kreative portrætbilleder - uanset hvad dine tanker er med det.

Vi er din og resten af Nordjyllands fotograf

Vi arbejder faktisk ikke kun i Frederikshavn - vi arbejder i hele Nordjylland og Vensyssel. Til dagligt har vi vores base i Aalborg centrum, men har hver eneste uge opgaver i de fleste Nordjyske byer, især Frederikshavn, Hjørring, Brønderslev - og de mange små byer rundt om i Frederikshavns kommune, så som Sæby, Skagen, Strandby, Ålbæk, Østervrå, Elling, Kilden, Gærum og Dybvad.

Vi består af et stærkt dedikeret team, udelukkende bestående af professionelle fotografer - vi har alle mindst 15 års erfaring som fotografer - og både som bryllupsfotograf, portrætfotograf, eventfotograf og meget meget mere. Vores mange års erfaring som professionelle fotografer har gjort os i stand til at kunne navigere og arbejde i alle typer af opgaver - og har gjort det for nogle af Nordjyllands største virksomheder og mere end 1000 familier og privatpersoner.

Vi løser alle tænkelige og måske utænkelige opgaver - og tror på at ingen job hverken er for stort eller for småt. I Frederikshavn tager vi hver eneste uge portrætbilleder af private og deres familiemedlemmer - til at kunne arbejde med eksempelvis MÆRSK, når de er på havnen.

Vi yder altid 100% prisgaranti, og ved at vi er Frederikshavns billigste fotograf - også som bryllupsfotograf. Det betyder, at du finder du et tilbud der er billigere hos en anden professionel, ja så matcher vi det. Det kalder vi "Nordjysk fotograf - til Nordjyske priser" for vi tror nemlig ikke på færdige pakkeløsninger hvor dine tanker og ønsker ikke kommer i spil. Vi giver en fast pris, hvor alt er inklusiv, kørsel, redigering og dine ønsker. Dermed behøves du ikke søge efter en anden fotograf - for vi ved vi er Frederikshavns billigste; for det giver vi garanti på.

Skal du bruge en fotograf i eller omkring Frederikshavn, ja så tøv ikke med at tage fat i os - på mail eller telefon, vi svarer lyn-hurtigt. Vi glæder os til at høre fra dig.