Fotograf Hjørring
- for private og erhverv

Vi er din fotograf i Hjørring - når du skal have taget professionelle billeder og ønsker et billigt men professionelt resultat.
Vi arbejder både for private og virksomheder.

Kvalitet frem for alt

Vi er professionel fotograf - det sikrer dig et professionelt resultat, uanset hvad du skal have lavet.

Vi kender Hjørring

Vi er fotografer med base i hele Nordjylland - men kender Hjørring som vores egen baglomme. Det giver jer mulighed for at finde den bedste lokation.

Hjørrings billigste fotograf

Vi er Hjørrings billigste fotograf - og det er vi faktisk så sikker på, at vi yder 100% prisgaranti på alle typer af opgaver.

 • Vi kan varmt anbefale Fotograf Aalborg, som vi har benyttet os af i flere omgange til både portrætfotografering samt stemningsbilleder af vores medarbejdere og faciliteter. Flotte billeder som vi anvender på flere forskellige platforme og sammenhænge. ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️”
  Matilde Kjær Christiansen
  Corporate Communications, RTX A/S (Nørresundby)
 • “Rigtig gode billeder vi fik taget til vores bryllup i efteråret 2019. ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️”
  Kasper Pedersen
  Lønstrup
 • “Jeg har netop modtaget vores bryllupsbilleder, der er SUPER! TAK! ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️”
  Line Jacobsen
  Kløvermarksvej, Hjørring
 • “En rigtig god oplevelse. Vi fik forleden taget familiebilleder på stranden her i Asaa. ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️”
  Familien Stæhr Bach
  Asaa
 • “VI fik taget bryllupsbilleder sidste sommer, og resultatet er vi virkelig virkelig glade for. De er kommet op og hænge og sat i mappe. Vi blev rådgivet hele vejen og følte os i rigtig gode hænder. ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️”
  Michelle og Simon
  Vestergade, Brønderslev C
 • “En helt vild god oplevelse! med gode skarpe priser. Min familie og jeg fik taget billeder til fødselsdag i Rhododendron Parken i foråret. Billederne kom få dage efter. ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
  Gitte Lauersen
  Jerslev

Når det vigtigste i livet skal fanges i Hjørring

Trods vores navn, Fotograf Aalborg, ja så arbejder vi faktisk i hele Nordjylland - herunder med rigtig mange fede opgaver i og omkring Hjørring, hvor vi typisk har opgaver 2-3 gange ugentligt. Så skal vi ikke også hjælpe dig, din familie eller virksomhed med at få taget nogle fede billeder, til Hjørrings bedste priser?

Vi arbejder i hele Vendsyssel, og arbejder med alle typer og genrer af billeder - lige fra bryllupsbilleder, portrætbilleder og familiebilleder af dig og din familie.
Vi varetager alle typer af opgaver - ingen er for store eller for små.

Så skal du bruge en portrætfotograf, bryllupsfotograf, erhvervsfotografeller noget helt andet i eller omkring Hjørring - så er vi uden tvivl det rigtige valg.

Fotograf Hjørring

Vi arbejder professionelt for både private og virksomheder i Hjørring og omegn. Vores mange års erfaring som fotograf i Hjørring gør os i stand til at finde fede, kreative og anderledes løsninger - uanset om du skal have lavet portrætbilleder, familiebilleder, virksomhedsbilleder eller noget helt andet. 

Hjørring er vores hjemmebane - og vi er Hjørrings bedst bedømte fotograf.

Bryllupsfotograf Hjørring

Vi er professionel bryllupsfotograf og arbejder i Hjørring og resten af hele Vendsyssel.
Vi har over 10 års erfaring som bryllupsfotograf - hvilket sikrer jer som brudepar en professionel behandling og professionelle billeder til jeres store dag.

Vi er Hjørrings billigste bryllupsfotograf og er så sikre på det, at vi yder 100% prisgaranti på alle opgaver. 

Intet bryllup er for stort eller for lille for os. 

Portrætfotograf Hjørring

Skal du have taget et fedt billede af dig selv, dine ansatte eller din familie - måske til jeres hjemmeside, sociale medier, Linkedin, Facebook eller til en ramme som gave?

Uanset om du skal bruge et portrætbillede til det ene eller andet formål - så står vi altid klar til at hjælpe dig.

Her har vi blandt andet taget et professionelt portræt af Per Larsen fra Hjørring, der er politiker i Region Nordjylland, stående foran det nye supersygehus i Aalborg.

(Billede: Per Larsen, Medlem af folketinget, fra Hjørring)

Hele Vendsyssel og Nordjylland dækkes

Vi arbejder ikke kun i Hjørring - men vi arbejder fakrtisk i hele Nordjylland og især Vendsyssel, og dækker dermed blandt andet over byerne Aabybro, Vadum, Saltum, Ingstrup, Løkken, Lønstrup, Hjørring, Vrå, Brønderslev, Tårs, Hjallerup, Dronninglund, Asaa, Frederikshavn, Tversted, Sæby og Skagen. Så skal du bruge en fotograf i Nordjylland, Vendsyssel eller en af overstående byer - så tøv ikke med at kontakte os allerede i dag for et gratis udforpligtende tilbud på dit opgave.

Vi er fotograf Hjørring og har været fotograf i Vensyssel og det resterende Nordjylland i over 25 år. Vores mange års erfaring som både portrætfotograf, bryllupsfotograf erhvervsfotograf og meget andet sikrer dig og det du skal have taget billeder af, et professionelt resultat - uanset om der er bryllupsbilleder, portrætbilleder, et familiebillede eller noget helt andet - eksempelvis til din virksomhed.

Vi tager alle typer af billeder for virksomheder, herunder især billeder til markedsføring - trykt som såvel online og digitale medier. Vi hjælper virksomheder med at sælge mere ved at hjælpe med professionelle billeder af dem selv, deres virksomhed og deres produkter. Bedre, skarpere og mere detaljerede billeder giver et bedre indtryk af dig selv, din virksomhed og ikke mindst dine produkter.

Vi er uden tvivl Hjørrings mest konkurrencedygtige fotograf - uanset om det gælder som bryllupsfotograf, portrætforograf, erhvervsfotograf eller noget helt fjedre. Vi matcher enhver pris der, mod forventning, måtte være billigere end os - såfremt opgaven er den samme og af samme omfang. Vi yder 100% prisgaranti og 100% prismatch - så finder du en uddannet fotograf i Hjørring eller omegn der er billigere end os - ja så matcher vi prisen. Det er din garanti for at få den billigste fotograf - det kalder vi nordjysk fotograf - til nordjyske priser.

Vi kender Vensyssel som vores egen baglomme, og har dagligt opgaver i det meste af Nordjylland - det gør os i stand til at guide dig i form af at vælge de bedste lokationer og ser muligheder uanset hvad vi laver.

Kort og godt, skal du bruge en fotograf Hjørring, Bryllupsfotograf Hjørring eller portrætfotograf Hjørring - ja så er vi det helt rette valg, med garanti!

Skal vi give dig et uforpligtende tilbud allerede i dag? Så tøv ikke med at tage fat i os.