Fotograf Skagen

Vi er din fotograf i og omkring Skagen - når livets store og små øjeblikke kræver professionelle billeder.

Vi arbejder for private og firmaer - skal vi også hjælpe dig?

Kvalitet frem for alt

Vi er professionelle fotografer - og det kan mærkes både i kvalitet og udførsel af arbejdet. Til fordel for dig, din familie eller din virksomhed.

Vi kender Skagen

Vi er fotograf i hele Nordjylland - trods vores navn, ja så arbejder vi flere gange om ugen i Frederikshavns kommune, og især Skagen.

Skagens billigste fotograf

Vi er Skagens billigste fotograf - og det er vi så sikker på, at vi yder 100% prisgaranti og prismatch. Så behøves du ikke lede efter en bedre pris anden steds.

 • Vi kan varmt anbefale Fotograf Aalborg, som vi har benyttet os af i flere omgange til både portrætfotografering samt stemningsbilleder af vores medarbejdere og faciliteter. Flotte billeder som vi anvender på flere forskellige platforme og sammenhænge. ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️”
  Matilde Kjær Christiansen
  Corporate Communications, RTX A/S (Nørresundby)
 • “Rigtig gode billeder vi fik taget til vores bryllup i efteråret 2019. ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️”
  Kasper Pedersen
  Lønstrup
 • “Jeg har netop modtaget vores bryllupsbilleder, der er SUPER! TAK! ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️”
  Line Jacobsen
  Kløvermarksvej, Hjørring
 • “En rigtig god oplevelse. Vi fik forleden taget familiebilleder på stranden her i Asaa. ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️”
  Familien Stæhr Bach
  Asaa
 • “VI fik taget bryllupsbilleder sidste sommer, og resultatet er vi virkelig virkelig glade for. De er kommet op og hænge og sat i mappe. Vi blev rådgivet hele vejen og følte os i rigtig gode hænder. ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️”
  Michelle og Simon
  Vestergade, Brønderslev C
 • “En helt vild god oplevelse! med gode skarpe priser. Min familie og jeg fik taget billeder til fødselsdag i Rhododendron Parken i foråret. Billederne kom få dage efter. ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
  Gitte Lauersen
  Jerslev

Vi tager billeder af alt det der betyder noget i Skagen

Vores navn, Fotograf Aalborg, gør at mange tror vi kun arbejder i Aalborg - men det er langt fra tilfældet. Hver eneste uge har vi rigtig mange opgaver i hele Frederikshavns kommune, og er dermed også ofte i Skagen. Det har gjort, at vi hver eneste år tager billeder for rigtig mange private og virksomheder i og omkring Skagen.

Vi arbejder med alle typer af opgaver, lige fra portrætbilleder, produktbilleder, familiebilleder, erhvervsbilleder og meget meget mere. Vi arbejder med andre ord som både portrætfotograf, bryllupsfotograf, erhvervsfotograf og meget mere. Vi tager med andre ord billeder af alt hvad der betyder noget for dig, din familie eller din virksomhed.

Fotograf Skagen

Vi løser alle slagsopgaver for både private og virksomheder i hele Frederikshavns kommune, og i særdeleshed i Skagen.
Vi løser alt fra portrætbilleder, familiebilleder, reklamebilleder, festbilleder og alt det andet der giver mening i livet.

Vores mange års erfaring med både at arbejde for private og virksomheder har klædt os ekstremt godt på, til at løse alle slags opgaver på bedst kreative vis - og til de absolut bedste priser.

Bryllupsfotograf Skagen

Vi elsker bryllupper - og har foreviget brudepar som bryllupsfotograf, i mere end 15 år. Hver år er vi til ca. 25 bryllupper - hvoraf mange er i Skagen.

Så er du på udkig efter en professionel bryllupsfotograf med mange års erfaring, ja så tøv ikke med allerede i dag at kontakte os. 

Skagen er et fantastisk område til bryllupsbilleder med de mange smukke strande, heder og hyggelige byhuse i både Gl. Skagen og Skagen centrum. 

Portrætfotograf Skagen

Når du skal have taget et professionel portrætbillede af dig selv, dine medarbejdere eller din familie - ja så er vi den helt rette portrætfotograf for dig!

Vores mange års erfaring som professionel portrætfotograf i Skagen står til rådighed uanset om du skal bruge et portræt til et CV, jobansøgning, LinkedIN, datingprofiler, sociale medier eller virksomhedens hjemmeside.

Vi dækker hele Frederikshavns kommune og Skagen

Vi har arbejdet i over 15 år som professionel fotograf - den gang var det et oprør mod dyre fotografer, der ofte tog meget høje priser for ofte helt simple opgaver. Det har vi gjort op med, og er i dag blandt Nordjyllands mest brugte fotografer når store og små opgaver skal foreviges. Vi arbejder for private og virksomheder i hele Frederikshavn kommune, og absolut i særdeleshed i Skagen. Ingen opgaver er hverken for store eller for små for os - og vi elsker byen, stemningen, livet og menneskerne der bor i byen.

Vi arbejder som sagt i hele kommunen men er kommet rigtig meget i både Nordby, Højen, Gammel Skagen, Hulsig og Kandestederne - hvilket giver dig de bedste forudsætninger og en fotograf der kender dit lokalområde og kan udnytte de mange muligheder området kan tilbyde.

Nordjysk fotograf til nordjyske priser
Vi vil være Skagens billigste fotograf, uanset om det gælder som portrætfotograf, bryllupsfotograf eller erhvervsfotograf - og det er vi så sikre på at vi også er, at vi altid tilbyder 100% prisgaranti. Dermed behøves du ikke søge efter et billigere alternativ, da vi altid er billigst - og ja skulle du, mod forventning finde en professionel og uddannet fotograf der er billigere end os - ja så matcher vi prisen. Det kalder vi "Nordjysk fotograf til nordjyske priser."