Portrætfotograf Aalborg

Vi er din portrætfotograf i Aalborg - og har været det for aalborgensere i mere end 10 år. Vi ved, som professionel portrætfotograf, hvordan et godt portræt skal tages, så det viser dig bedst muligt.

Professionelt billede af dig selv

Vi har eget professionelt studie, det er med til at sikre dit nye profilbillede et godt og professionelt udtryk - uanset om du skal bruge det til en jobans√łgning, et CV, dine sociale medier, din dating-profil eller noget helt andet.

Vi tager alle type af portr√¶tbilleder, bare ikke til pas eller k√łrekort.


Portræt af dig selv
- og din familie

Hvert år tager vi portrætbilleder af enkeltpersoner og familiebilleder i alle former og afskygninger. Det kan være i studiet eller naturlige omgivelser i Aalborgs hyggelige gader, i hjemmet eller på et sted der måske betyder meget for dig og din familie.

Vi lever billeder i h√łjest kvalitet - uanset om du skal bruge dem som gave eller til dine sociale medier - vi gl√¶der os til at hj√¶lpe dig med at tage nogle l√¶kre billeder.


Portrætbillede til professionelt brug

Vi tager professionelle portrætbilleder for erhvervslivet i hele Aalborg og Nordjylland.

Vi tager alle former for portrætbilleder, både i studiet, på virksomheden eller på et sted der giver der giver symbolsk mening for dig eller dine medarbejder og ansatte.

Vi lever billeder på tryk og digitalt brug - til eksempelvis sociale medier, visitkort, virksomhedens hjemmeside, LinkedIN eller noget helt andet.

Portrætfoto til alle livets begivenheder

Vi tager billeder og portr√¶tfoto til alle livets begivenheder - bryllup, konfirmation, fest, s√łlvbryllup, firmaarrangementer og meget meget mere.

Hos os har vi ingen begrænsninger i de opgaver vi påtager os - og vi hjælper dig, når du skal bruge en fotograf.

Her er der for eksempel taget billeder af en konfirmand i Nibe, uden for Aalborg. Billederne er senere printet af kunden og brugt som takke-kort og gave.

Vi er din fotograf i Aalborg - også når det gælder portrætbilleder

Fotograf Aalborg er din professionelle portr√¶tfotograf i Aalborg n√•r du skal bruge et vellignende portr√¶tbillede i aller h√łjeste kvalitet.
Vi hjælper hver dag rigtig mange Aalborgensere og Nordjyder med at tage portrætfoto af dem selv, deres familie, medarbejdere og ansatte, eller nogle de holder af og derfor gerne vil have et godt portræt af.

Et portr√¶tbillede gives ofte som gave, til f√łdselsdage, jul eller andre h√łjtider og er da ogs√• en af de opgaver som langt flest private eftersp√łrger en fotograf for. Hos Fotograf Aalborg ELSKER vi at tage naturlige, vellignende og skarpe portr√¶tbilleder, uanset hvad dit form√•l med billederne er. Billederne leveres altid i h√łjeste kvalitet, og kan trykkes p√• l√¶kker kvalitets-papir som er ideel til eksempelvis en gave, hvis du √łnsker at give et portr√¶t af dig selv dig nogle du holder af.


 

Se vores priser på portrætbilleder