Bryllupsfotograf Nordjylland

Vi er Nordjyllands bedst bedømte bryllupsfotograf - ta' os for vores mere end 15 års års erfaring, Nordjyllands laveste priser og højeste kvalitet.

15+ års erfaring

Mere end 15 års, og over 200 fantastiske bryllupper i bagagen sikrer jer som brudepar et professionelt resultat på jeres store dag.

Ingen bryllupper er for store - eller for små

For os er ingen bryllupper hverken for store eller for små - vi kan være med til vielsen eller hele dagen - det er 100% op til jer.

Nordjyllands bedst bedømte bryllupsfotograf

Med over 4,6 stjerner (ud af 5), på Trustpilot - er vi blandt Nordjyllands bedst bedømte bryllupsfotografer.
Se vores Trustpilot-anmeldelser her

Vi er jeres bryllupsfotograf i Nordjylland

På trods af vores navn, Fotograf Aalborg, ja så kunne det faktisk lige så godt være Bryllupsfotograf Nordjylland, for vi arbejder vi i hele Nordjylland - og vores store speciale er bryllupsfotografering. Vores mere end 15 års erfaring som professionel bryllupsfotograf i Nordjylland sikrer jer som brudepar det perfekte resultat på jeres store dag. En dag der ikke kan tages om.

Mere end 15 års erfaring som bryllupsfotograf og mere end 25 årlige bryllupper gør, at vi er rustet til alle typer og arrangementer at bryllupper - uanset om I ønsker et lille privat bryllup på rådhuset eller det helt store bryllup - hvor hele dagen skal dækkes fra vielse til brudevalsen. Ingen bryllupper er for store eller for små til os.

Vi arbejder i alle nordjyske byer; Aalborg, Hjørring, Frederikshavn, Nørresundby, Brønderslev, Hobro, Sæby, Aars, Skagen, Støvring, Svenstrup, Hirtshals, Aabybro, Nibe, Hadsund - og de fantastiske mange byer rundt om.

"Hvorfor er det en fordel, at I arbejder i hele Nordjylland?"
Vores store kendskab til Nordjylland gør, at vi kender rigtig mange gode steder og lokationer til at tage bryllupsbilleder; uanset hvilken stil I ønsker - natur, skov, strand, by eller måske noget mere rustikt og råt?
Ja faktisk kender vi op imod 300 fantastiske steder at tage bryllupsbilleder i Nordjylland.

Ofte er et bryllup ikke altid i samme by; kirken er i en by, mens fest og bryllupsbilleder er i en anden by - vi kender sandsynligvis allerede de gode lokationer omkring både kirken og festen.

Bryllupsfotograf der kender Nordjylland - og Nordjyderne

Hos Fotograf Aalborg er vi Nordjyder helt ud til vores fingerspidser - og det sikrer jer den bedste kvalitet, god rådgivning og skarpe nordjyske priser.

Vores mange års erfaring har gjort at vi har været i storset alle Nordjyske byer - og kender Nordjylland som vores baglomme: Vi ved hvor de fede steder er at tage billeder - og vi ved hvordan vi får det bedste resultat ud af det. Vi har et enormt stort netværk, der sikrer os at selv de vildeste lokationer og ting kan lade sig gøre.

Foto: Skagen kirke, sommeren 2019

Nordjyllands billigste bryllupsfotografer - med garanti

For mange år siden gjorde vi op med tårnhøje priser blandt nordjyske bryllupsfotografer.

Vores oprør har gjort, at vi i dag er blandt Nordjyllands billigste bryllupsfotografer - og det er vi så sikre på, at vi yder 100% prisgaranti og prismatch. Finder du et bedre tilbud hos en anden uddannet professionel bryllupsfotograf i Nordjylland - ja så matcher vi det!

Dermed behøves du ikke lede efter et billigere alternativ.

Se vores priser på bryllup i Nordjylland her

15 år med høj kvalitet og høj faglighed

Vores mere end 15 års erfaring og over 200 bryllupper har givet os den absolut bedste baggrund for at yde Nordjyllands bedste faglige rådgivning og kvalitet af billeder og video.

Vi bruger noget af markedets nyeste highend udstyr, til både lys, lyd, billeder og video - og det giver jer de absolut skarpeste og bedst-tænkelige billeder.

Forud for hvert bryllup afholdes der altid et gratis møde hvor vi gennemgår dagen og jeres ønsker - og dermed 100% sikrer os at jeres ønsker opfyldes på jeres store dag.

Bryllupsfotograf Aalborg

På trods af at vi arbejder i hele Nordjylland, har vi base i Aalborg - og det er også her vi har flest bryllupper.

Årligt foregår ca. halvdelen af vores mere end 25 bryllupper da også i Aalborg - og vi elsker jobbet som bryllupsfotograf i Aalborg.

Vi kender alle de spots til at tage billeder i og omkring Aalborg - til jeres fordel.

Læs mere om Bryllupsfotograf Aalborg her

Bryllupsfotograf Hjørring

Hjørring kan virkelig noget når det kommer til at tage bryllupsbilleder - da byen og Vendsyssel har så meget at byde på!

Gennem årene har vi som bryllupsfotograf i Hjørring haft mange fantastiske oplevelser - både i Hjørring by, men også i de mange omkringliggende byer.

Læs mere om Bryllupsfotograf Hjørring her. 

Bryllupsfotograf Brønderslev

Med sin centrale placering lige i hjertet af Vendsyssel og Nordjylland er Brønderslev en fantastisk by og kommune at være bryllupsfotograf i.

Vi har årligt rigtig mange opgaver i og omkring Brønderslev - og kender rigtig mange gode steder til at tage bryllupsbilleder i.

Læs mere om Bryllupsfotograf Brønderslev her

Bryllupsfotograf Frederikshavn

Frederikshavn har alt at byde på, når det kommer til bryllupsbilleder!

Frederikshavn og de omkringliggende byer har både strand, marker og hyggeligt bymiljø - som gør det til et fedt sted for en bryllupsfotograf.

Læs mere om Bryllupsfotograf Frederikshavn her. 

Bryllupsfotograf Støvring

Vi elsker Støvring - og med en af Nordjyllands flotteste natur-områder lige i baghaven - så er hele kommunen et fantastisk område at tage bryllupsbilleder i.

Vi har gennem mange år taget fantastiske bryllupsbilleder i hele Støvring kommune.
Se mere om hvad vi kan tilbyde som Bryllupsfotograf Støvring her

Bryllupsfotograf Aars

Vi tager bryllupsbilleder i hele Vesthimmerland, og især i Aars og omegnsbyerne har vi hvert år rigtig mange gode bryllupper - både på rådhuset og i kommunens mange smukke kirker.

Læs mere om Bryllupsfotograf Aars her.

Bryllupsfotograf Hobro

Vi tager naturligvis også bryllupsbilleder i Mariagerfjord kommune, og i særdeleshed Hobro.

Kommunen har noget fantastisk natur; noget af Danmarks største skov, flotte strande og ikke mindst naturskønne omgivelser omkring Mariager fjord.

Læs mere om bryllupsfotograf Hobro her.

Hvad skal vi vælge?

Hvad skal vi vælge? Rigtig mange brudepar er i tvivl om hvor meget af dagen man ønsker dækket - skal hele dagen dækkes fra forberedelserne før vielsen - til og med brudevalsen før 00:00? Eller skal blot kirken og efterfølgende bryllupsbilleder tages?

Det er ofte 50/50 hvad folk vælger - den senere årrække har der været en tendens til at flere vælger kun at få kirken, vielsen og efterfølgende bryllupsbilleder taget - og tror og håber at festen foreviges af venner og familie. Vi hører dog ofte fra brudeparrene efterfølgende at festen, middagen og brudevalsen ofte ikke resulterer i ret mange billeder - netop fordi bryllupsgæsterne ofte har travlt med at hygge sig.

Er I i tvivl om hvad I skal vælge, så ring eller skriv altid gerne til os - vi guider jer gerne!

Nordjylland til bryllupsbilleder

Nordjylland er en fantastisk region at tage billeder i til bryllupsbilleder, vores mange flotte strande, vores store skove og vores mange hyggelige gader der er i de fleste byer i Nordjylland, og i særdeleshed i Aalborg, Hjørring, Frederikshavn, Brønderslev, Hobro, Sæby og Skagen er det en fryd at være bryllupsfotograf i. Men er I ikke til de klassiske og romantiske billeder med skov, strand og natur - ja så har Nordjylland jo også mange fede tunge industrier der giver rig mulighed for et mere råt look.

Vores region har fantastiske mange muligheder når der skal tages professionelle billeder til et bryllup - og udover at mange kirker i stigende grad har åbnet op for at tage billeder under vielsen, ja så er Nordjylland også blandt de billigste at holde bryllup i når det gælder mad, fest, selskabslokaler osv. Den tendens fører vi videre her hos Bryllupsfotograf Nordjylland - hvor vi VIL være billigste fotograf i Nordjylland - det kalder vi "Nordjysk fotograf - med nordjyske priser."

Vi arbejder i følgende byer: Brønderslev, Hjallerup, Dronninglund, Asaa, Klokkerholm, Jerslev, Flauenskjold, Agersted, Serritslev, Hallund, Stenum, Thise, Støvring, Skørping, Terndrup, Suldrup, Nørager, Øster Hornum, Bælum, Haverslev, Rebild, Blenstrup,Hjørring, Hirtshals, Sindal, Vrå, Tårs, Løkken, Bindslev, Tornby, Bjergby, Horne, Frederikshavn, Sæby, Skagen, Strandby, Ålbæk, Østervrå, Elling, Kilden, Dybvad, Gærum, Aalborg, Nørresundby, Svenstrup, Nibe, Klarup, Vodskov, Gistrup, Storvorde, Vestbjerg, Frejlev, Aabybro, Fjerritslev, Pandrup, Brovst, Kås, Biersted, Nørhalne, Gjøl, Skovsgård, Birkelse, Aars, Løgstør, Farsø, Aalestrup, Ranum, Hornum, Gedsted, Hvalpsund, Overlade, Strandby, Hobro, Hadsund, Arden, Mariager, Assens, Valsgård, Als, Øster hurup, Astrup, Sønder Onsild - og de omkringliggende byer.

Vi har arbejdet på over 300 lokationer i det meste af regionen - og kender derfor med stor sandsynlighed også en lokation nær jeres vielse, hvor der ville være fantastisk at tage bryllupsbilleder.