Portrætfotograf Aalborg

Vi er din portrætfotograf i Aalborg - og har været det for nordjyderne i mere end 15 år.

Vi ved, som professionel portrætfotograf, hvordan et godt portrætbillede skal tages, så det viser dig, din familie eller dine ansatte på bedst mulige vis.

Vi tager portrætfoto for private og virksomheder i hele Nordjylland.

Passion for portrætbilleder der er

klass

Vi er drevet af passion - en passion for portrætfotos af mennesker der skal bruge et knivskarpt billede af dem selv, deres børn, deres familie eller deres ansatte.

Uanset hvad dit formål med portrætbilledet er, så hjælper vi hellere end gerne. Vores mange års erfaring som professionel portrætfotograf i Aalborg har gjort os i stand til at få de absolut bedste billeder af vores kunder - uanset hvilken stil de ønsker; det naturlige, det traditionelle, det klassiske, det vilde, det vågede, det kunstneriske, det sjove eller måske noget helt andet.

Ring eller skriv allerede i dag - på trods af en ofte travl kalender, har vi typisk dag-til-dag booking og hurtig levering af portrætbilleder.

Se vores aktuelle priser på portrætbilleder her.

Vi tager løbende portrætbilleder for blandt andet:

 

Professionelle billeder af dig selv

Vi har eget professionelt studie - og mere end 15 års erfaring som portrætfotograf.

Vores erfaring sikrer, at dit nye profilbillede giver et godt og professionelt udtryk - uanset om dit portrætbillede skal bruges til en jobansøgning, et CV, dine sociale medier, som profilbillede til din dating-profil eller noget helt andet.

Vi tager alle type af portrætbilleder; bare ikke til pas eller kørekort.

Der er ofte ledige tider og kort leveringstid på portrætbilleder til private.

Portrætbilleder til professionelt brug

Vi tager professionelle portrætbilleder for erhvervslivet i hele Aalborg og Nordjylland.

Vi tager alle former for portrætbilleder, både i studiet, på virksomheden eller på et sted der giver mening for dig eller dine medarbejder.

Vi lever billeder på tryk og digitalt brug - til eksempelvis pressemateriale, sociale medier, visitkort, virksomhedens hjemmeside, LinkedIn eller noget helt andet.

Vi har løbende aftaler med over 50 virksomheder I hele Nordjylland, om at levere medarbejderportrætter, når der kommer nye ansatte - til fast lav pris.

Portræt af din familie og kære

Hvert år tager vi portrætbilleder af enkeltpersoner samt børn- og familieportrætter i alle former og afskygninger. Det kan være i vores hyggelige studie, naturlige omgivelser i Aalborgs hyggelige gader eller natur, i eget hjem eller på et sted der måske betyder meget for dig og din familie.

Vi leverer portrætfoto i højest kvalitet, og går aldrig på kompromis med den - uanset om du skal bruge dem som gave eller til profilbillede til dine sociale medier. Vi glæder os til at hjælpe dig med at tage nogle gode, naturlige, lækre billeder, af dem du holder af.

Vi hjælper dig også med lave priser på tryk og print af dine billeder hos vores samarbejdspartnere.

Portrætfoto til alle livets begivenheder

Vi tager billeder og portrætfoto til alle livets begivenheder - bryllup, konfirmation, fest, sølvbryllup, fødselsdage, firmaarrangementer og meget meget mere.

Billeder af dig selv, din familie, dine gæster eller dine ansatte. Mere end 15 års erfaring som professionel fotograf har gjort, at vi ingen begrænsninger har i de opgaver vi kan påtage os - og vi hjælper dig hele vejen, når du skal bruge en fotograf.

Her er der for eksempel taget billeder af en konfirmand i Nibe, uden for Aalborg.

Billederne er senere printet af kunden og brugt som takke-kort og gave.

Portrætbilleder i hjemmet eller på arbejdspladsen

Vi har professionelt fotostudie i det centrale Aalborg med gratis p-pladser lige ude foran døren.

Men det kan fra tid til anden være mere bekvemt, mere tidsbesvarende eller blot mere hyggeligt, når et portræt tages i eget hjem - eller på virksomhedens adresse.

Derfor tager vi naturligvis også portrætbilleder af dig, din familie eller dine medarbejdere - præcis der hvor I ønsker det, for at tage portrætbilleder.

Her et portrætfoto i Aalborg-bydelen, Skalborg.

Vi er din fotograf i Aalborg - også når det gælder portrætbilleder

Fotograf Aalborg er din professionelle portrætfotograf i Aalborg til portrætfoto. Vi leverer portrætbilleder, når du skal bruge et vellignende portrætbillede af dig selv, dine ansatte, din familie - eller dem du holder mest af - i absolut højeste kvalitet. Vi hjælper hver dag rigtig mange Aalborgensere og Nordjyder med at tage portrætfoto af dem selv, deres familie, medarbejdere og ansatte, eller nogle de holder af og derfor gerne vil have et godt portræt af.

Et portrætbillede gives ofte som gave, til fødselsdage, jul eller andre højtider og er da også en af de opgaver som langt flest private efterspørger en fotograf for. Hos Fotograf Aalborg ELSKER portrætfotografering og at tage naturlige, vellignende og skarpe portrætbilleder, uanset hvad dit formål med billederne er.

Billederne leveres altid i højeste kvalitet, og kan trykkes på lækker kvalitets-papir som er ideel til eksempelvis en gave, hvis du ønsker at give et portræt af dig selv dig nogle du holder af.

Skal du bruge et portrætfoto Aalborg - så tøv ikke med at tage fat i os allerede i dag, på nedenstående formular, mail eller telefon - vi har måske tid allerede i dag.

  Dit navn (skal udfyldes)

  Din e-mail (skal udfyldes)

  Din besked - Kort beskrivelse af opgaven (tid, sted, antal personer)

  Få en skarp pris på dit næste portrætbillede

  Skriv os en besked i formularen og vi vender lynhurtigt retur med en skarp pris ud fra dine ønsker.

  Få et GRATIS og UFORPLIGTENDE tilbud allerede i dag. Beskriv hvad du gerne vil have taget billeder af - og vi vender hurtigt retur til dig - typisk inden for et par timer.

  Ofte stillede spørgsmål

  Har du spørgsmål? Så tøv ikke med at ringe eller skrive til os - vi svarer lynhurtigt.

  Du kan også læse vores ofte stillede spørgsmål herunder.

  • Hvordan booker man jer?

   Det er super nemt at booke os! Det kan foregå på telefon eller på email.

   Vi anbefaler dog altid at du skriver en besked her. Lav en kort beskrivelse af opgaven og hvornår I ønsker billederne bliver taget.

   Vi svarer typisk inden for 3-4 timer alle dage.

  • Hvilken type portrætbilleder tager I?

   Vi tager de portrætbilleder I ønsker - uanset om I ønsker klassiske, utraditionelle eller noget helt tredje.

   Mange ønsker ofte et mere klassisk portrætfoto i eksempelvis studie, når billederne skal bruges til CV, job eller lignende.

   Mens mange ønsker mere "naturlige billeder", som eksempelvis i eget hjem eller i naturen - når billederne er mere familiære.

   Uanset hvilken stil I ønsker; studiebilleder, billeder i naturen, billeder i eget hjem eller lignende - så hjælper vi hellere end gerne.

   Oplys gerne jeres ideer ved booking.

  • Hvad er prisen for portrætfoto?

   Vores priser starter fra bare 600 kroner - men du finder vores aktuelle priser for portrætfoto her.

   Har du specielle ønsker og krav, der ikke passer ind i pris-eksemplerne, så er du mere end velkommen til at skrive til os her.

  • Hvordan leverer I billederne?

   Alle portrætfotos leveres i udgangspunktet digitalt - dermed bestemmer du selv over dine billeder, og kan dermed frit vælge om du vil have dem trygt, eller kun bruge dem til digitalt brug.

   Alle billeder klargøres til tryk, og du kan eksempelvis få dem trykt online eller hos fotohandleren.

   Ønsker du vores hjælp til fremkaldelse af billederne, er vi naturligvis behjælpelig.

  • Hvor hurtigt kan vi få vores billeder?

   Alle portrætbilleder leveres typisk inden for 1-3 hverdage.

   9 ud af 10 af alle portrætbilleder leveres samme dag - eller dagen efter.

   Har du en deadline med billederne, oplys os venligst om det, så vi kan indfri denne. 

  • Hvordan betaler jeg for mine portrætbilleder?

   I studiet (og on-location) modtager vi en de fleste gængse kreditkort og betalingskort - herunder:

   MobilePay
   Visa
   Mastercard
   American Express
   JCB
   UnionPay
   Diners Club
   Discover
   Maestro
   Visa Electron
   V pay